Inaugurarea biroului

Am prezentat activitatea Asociației Eltera cu ocazia inaugurării biroului nostru din Ghimbav. Ne dorim să sprijinim copiii aflați în dificultate și să investim în dezvoltarea lor. Probabil că zâmbetele și dăruirea noastră sunt singurele lecții de generozitate pe care le vor învăța vreodată. 

Eltera este o carte. Iar noi, voluntarii, scriem câte o pagina în fiecare zi. Cei mai mulți dintre copiii noștri, încă nu știu să citească, dar sperăm să citească din exemplul nostru ori de câte ori ne întâlnim cu ei. 

Alex e unul dintre super eroii voluntari. Are foarte puțin timp liber la dispoziție, și totuși își sacrifică mult din timpul lui și folosește super abilitățile sale pentru a da o șansă unor copii ce se confruntă cu dificultăți. 

Bianca și familia ei nu ar fi avut o locuință nouă, frumos amenajată, dacă nu ar fi fost Alex.

Mai mult de atât, el a preluat școala din Budila și coordonează proiectul Un creion pentru România, acolo, pentru clasa a II – a, clasa în care este Gabi elev.

Amalia și Andreea ocupă funcții importante într-o multinațională. Cu noi, se echipează de muncă grea, și acceptă orice provocare nouă; tapițează scaune, montează mobilă și fac design interior. 

Claudiu e șef la locul lui de muncă. Dar cu noi, stă pe jos cu copiii și le arată cum pune fiecare bucată de lemn „așa cum trebuie” pentru a monta noul lor pat sau un dulap de haine. 

Construim în fiecare zi, cărămidă cu cărămidă, viitorul sfărâmat al unor copii prețioși.